En etterlengtet ridetur fra min side..

Må bare fortelle om dagen i dag. Jeg hadde planlagt en ridetur på min kjære kaldblodsvallak og gledet meg veldig. (Vet at han synes det er morro også). Men først skulle jeg bare ut på dynga for å kaste noe søppel. Underveis så tenkte jeg på "Johan" og jeg fikk et "støkk" i ryggen. Der og da undret jeg meg over at jeg skulle få vondt i ryggen. Den bilen jeg kjører, sitter jeg alltid godt i. Hm..! Jeg svingte innom butikken først før jeg kjørte videre mot stallen. Var ikke noe galt med min rygg!!

Så ut i bilen igjen. Og igjen tenker jeg på min etterlengtet ridetur hvor galoppen skal trå til. AUUU, igjen så får jeg vondt i ryggen!!

Oppe i stallen står "Johan" inne og venter på meg. Alle de andre hestene er ute. Jeg setter ham på gangen og pusser og koser. Men når jeg kommer med salen, virker han utilpass, noe han ikke før har vært. Han er ikke sur eller slik, bare litt sånn; Dette har jeg ikke lyst til i dag. Men der og da så hadde jeg sååå lyst til å ri. Ja, ja. På med salen, strammer gjorden og på med hodelag. Han står som en prest nå. Jeg setter meg på og det går også greit. Men når han skal til å gå, da er det tydelig at det ikke er noe fint å ha meg der oppe. Noen små tegn bare. Vi skritter en lang stund før vi begynner å jogge. Det gikk veeeeeeeldig sakte, unormalt sakte, men greit nok. Det får gå.

Etterhvert så ber jeg om en kort galopp. Jepp, "Johan" vil det, men helst uten meg på!! Bukke, bukke og bukke! Dette har han aldri gjort før! Stakkars gutt...! Han hadde sagt ifra sååå mange ganger, men jeg ville ikke høre. Jeg ville jo sååå gjerne ri en liten tur.

Så det er jo slikt med alle hestene vi har. De gir tydelig beskjed på ting, men ofte ber vi dem bare skjerpe seg. (Noe de oftest gjør).

Jeg er som regel sånn at om hesten ligger og slapper av, da venter jeg til den har stått opp for å trene den. Og hvis den snur rompa til meg i boksen, vil jeg helst ikke ut for å trene den akkurat da. Men dagen i dag så hørte jeg kun på meg selv og mitt ego!! Jeg skulle ri i dag jeg!!!