TUSSI

I alle dine år har du levd trofast i stallen på Bjørnerød. Du har alltid vært venner med de andre kattene, alle sammen. Du likte å gå din daglige, lange skogstur.

Du har aldri hatt kattunger fordi Laura ga deg prevensjon. Du ville fått vakre kattunger, det vet jeg. Men det er bedre å holde kattebestanden nede på det viset, enn å måtte avlive dem.

Av Laura har du fått børstet din lange pels, oppfølging av markkurer, mat og MYE kjærlighet. Hver eneste dag.

I vinter ble du forkjølet og valgte bare å være inne i stallen for å sove på sofaen og kose med folka som satt der. Laura fant også ut at du trengte noe annet å spise som var lettere for deg. Ikke de beste tennene akkurat nå lenger.

Den siste tiden ble jeg kjempeglad da jeg så deg gå noen småturer. Endelig på vandring igjen, for det om det ikke var så langt som før.

I dag, mandag 1.juli 2013, skulle graset slås. Rådyrmamma var på jordet og Laura måtte ut på morgenen og lete etter kalvene, i tilfelle de var der. Men de var selvfølgelig umulig å finne. Jeg vet at ingen vil drepe et rådyr, ei heller få det i grasballene.

Men så skjedde det fatale på ettermiddagen... DU var på jordet... DU hørte ikke traktoren... og DU måtte bøte med livet!!! Dette ble meget trist for alle sammen... Veldig, veldig vondt...

 

Men Tussi, du vil minnes for alle disse årene.

Din kjærlighet, vennlighet og GODHET Hjerte